Preskočiť na hlavný obsah
Vyhľadávanie
Vyhľadávať v tomto blogu
EveFoodblog
Zdieľať
Získať odkaz
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Ďalšie aplikácie
Menovky
sladké
októbra 29, 2018
Čokoládová pena
Suroviny
800 g
nálev z cíceru v plechovke
180 g
čokoláda horká
1 bal.
stužovač šľahačky
Postup prípravy
Cícer z konzerv scedíme, nálev zachytíme. Nálev šľaháme cca 15 minút do tuhého stavu, môžeme pridať stužovač.
Nalámanú horkú čokoládu roztopíme nad parou a po vychladnutí primiešame do vyšľahanej peny.
Krém rozdelíme do pohárikov a dáme na dve hodinky do chladničky.
Komentáre
Obľúbené príspevky
marca 28, 2020
Klasika po vegánsky - Vyprážaný karfiol, kaša a cesnaková omáčka
februára 11, 2021
Parížska čokoládová torta (vegan)
Komentáre
Zverejnenie komentára