Americké zemiaky s paradajkovou omáčkou a "škvarkami"


Ingrediencie:
zemianky
olej
koreniny na americké zemiaky
tofu
cibuľa 
250 ml pardajkový pretlak
2 balenia sójovej drte
2PL strúhanky
korenie
soľ

Postup:
1, zemiaky poriadne umyjeme a nakrájame na štvrtinky, rozložíme rovnomerne na plech. 
2, 1 dc oleju zmiešame s korením na americke zemiaky, soľou a korením a premiešame so zemiakmi. Ja som pridala ešte na kocky nakrájané tofu.
3, pečieme vo vyhriatej rúre cca 20 minút pri teplote 200-220 stupňov.
4, uvaríme sójovú drť v osolenej vode, zlejeme necháme vychladnúť a vyžmýkame.
5, na pancicu prilejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľku a pražíme do sklovita, potom pridáme paradajkový pretlak, koreniny a polku paradajkovej drte, varíme cca 15 minút.
6, zvyšnú sojovú drť okoreníme (dala som aj čiernu himalájsku soľ) a pridáme 2 PL strúhanky. Zmiešame a pražíme na rozpálenom oleji úplne do chrumkava. Pripomína to škvarky :)

Dobrú chuť


Komentáre

Obľúbené príspevky