Cestoviny s arašidovo - kokosovou omáčkou (vegan)
Rýchle, jednoduché a hlavne strašne chutné :)
Ingredinecie:
150 g arašidového masla
250 ml kokosového mlieka z konzervy
rastlinné mlieko
2 lyžice sójovej omáčky
zelenina (thajská zelenina, cukroý hrášok)
tofu
Čili
arašidy
ryžové rezance
Postup:
1, Ryžové rezance zalejte vlažnou vodou a nechajte odstáť 30 minút. Uvarte podľa návodu.
2, Vo veľkej, hlbokej panvici alebo v hrnci si na rozpálenom oleji opražíme na kocky nakrájané tofu a opečieme ho do zlatista.
2, Pridáme zeleninu, povaríme.
3, Potom pridáme arašidové maslo, kokosové mlieko, chilli, sójovú omáčku, čierne korenie a soľ a jedlo dobre premiešame.
4, AK je omáčka príliš hustá môžete riediť rastlinným mliekom. Za občasného miešania varíme do zhustnutia približne 10 minút.
5, Posypte arašidmi.
Dobrú chuť :)
Komentáre
Zverejnenie komentára